В Луцьку перший заступник міського голови Тарас Яковлев під час оперативної наради дав ряд доручень

В Луцьку перший заступник міського голови Тарас Яковлев під час оперативної наради дав ряд доручень

15.07.15 14:18 0 685
Під час шньої оперативної наради перший заступник міського голови Тарас Яковлев звернув увагу на питання озвучення зупинок у громадському транспорті. Він зауважив, що у багатьох маршрутних таксі цього не роблять. За його словами, це є невиконання відповідних угод. Тому доручив управлінню транспорту та зв'язку міської ради у двотижневий термін вирішити питання озвучення зупинок громадського транспорту у маршрутних таксі.

Звернув увагу Тарас Яковлев й на розміщення реклами на зупинках громадського транспорту. Він наголосив, що нещодавно працівники ЖКП очистили їх від незаконної реклами. Однак, нині уже знову все заклеєно. Тому перший заступник міського голови дав вказівку відділу муніципальної дружини розібратися з цим та притягнути до відповідальності порушників.

Під час наради Сергій Григоренко звернув увагу на недоцільність існування пішохідного переходу на проспекті Перемоги перед шляхопроводом. За його словами, він є небезпечний та несе загрозу для життя людей. Секретар міської ради наголосив, що за 50 метрів знаходиться регульований пішохідних перехід. Він звернувся до представників ДАІ з проханням погодити внесення змін у схему організації дорожнього руху і ліквідувати у цьому місці пішохідний перехід.

Тож Тарас Яковлев доручив департаменту ЖКГ внести зміни у діючу схему організації дорожнього руху, погодити її з ДАІ та встановити загороджувальні елементи, аби після ліквідації пішохідного переходу перед шляхопроводом на проспекті Перемоги, громадяни не переходили там через дорогу і не наражали своє життя на небезпеку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: США підготували проект ...

КОМЕНТАРІ