Ужгородські вогнеборці під час пожежі врятували від знищення житловий будинок

Ужгородські вогнеборці під час пожежі врятували від знищення житловий будинок

15.07.15 14:35 0 625
У ніч на 14 липня в с. Барвінок Ужгородського району загорілася прибудова до триповерхового житлового будинку. У споруді розміщувалися офісне приміщення та гараж, з якого і почалася пожежа. Загорання помітили сусіди господаря, які о 03:00 повідомили про подію до служби порятунку «101».

До місця пожежі на вул. Польову оперативно прибули два відділення вогнеборців із 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород. Загорання набувало масштабу, адже в гаражі полум’я запалило 2 тонни сіна й перекинулося на дах. Тож у першу чергу бійці ДСНС кинули всі сили на те, аби завадити поширенню вогню на житловий будинок. Локалізувавши пожежу о 03:18, вогнеборці повністю ліквідували її о 05:00.

Остаточну причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи. За словами власника обійстя, найімовірнішою версією є занесення стороннього джерела запалювання ззовні. На це вказує той факт, що колодка на дверях гаража, який став осередком загорання, була зрізана. Збитки від пожежі оцінили у 360 тисяч грн., оскільки вогонь знищив дах прибудови, задню частину автомобіля «Daewoo Lanos», два геодезичні прилади та 0,2 т сіна.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Піврічний внесок платників ...

КОМЕНТАРІ