Микола Вітенко - «В Івано-Франківську явно замало патрулів ДАІ»

Микола Вітенко - «В Івано-Франківську явно замало патрулів ДАІ»

15.07.15 12:20 0 599
Секретар міської ради Микола Вітенко звернувся до МВ УМВС щодо збільшення чергових патрулів Державтоінспекції у місті Івано-Франківську

14 липня 2015 року під час оперативної наради у міського голови Микола Вітенко підняв питання роботи патрулів ДАІ на дорогах міста. Як заявив секретар – на ціле місто працюють тільки два чергових патрулі на зміні. В основному автоінспектори чергують на в`їздах до міста, а у самому місті взагалі ніхто не контролює дорожній рух.

«Для такого міста як Івано-Франківськ, який займає 1/5 чисельності всього населення області, два патрулі це є просто мізерно. У нас чимало проблем із порушниками правил паркування, руху громадського транспорту і тому подібного, що ніхто не контролює. На мій погляд у місті повинно одночасно працювати як мінімум сім патрулів» - заявив Микола Вітенко.

У відповідь на звернення секретаря представник міського відділу міліції зазначив, що обов`язково донесе це питання до обласного керівництва Державтоінспекції і зробить все потрібне для збільшення кількості патрульних.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Правоохоронці з'ясовують ...

КОМЕНТАРІ