Івано-Франківщина: зробимо життя дітей безпечним!

Івано-Франківщина: зробимо життя дітей безпечним!

15.07.15 15:46 0 583
„Зробимо життя дітей безпечним” – саме під таким гаслом впродовж літнього відпочинкового періоду рятувальники Івано-Франківщини проводять Дні безпеки життєдіяльності в діючих дитячих оздоровчих закладах області. Такий захід є чудовою нагодою донести до дітей та підлітків інформацію про елементарні правила безпеки власного життя. А невимушена обстановка, участь дітей у різноманітних конкурсах та вікторинах, та, найголовніше, особисте спілкування з рятувальниками миттєво відкладаються у їхній пам’яті. Адже від того, чи знають діти елементарні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності загалом, чи вміють зорієнтуватися у різного роду надзвичайних ситуаціях, залежить їхнє безпечне життя. А недавній візит рятувальників до дитячого оздоровчого табору „Опілля” у селі Добриневі Рогатинського району став справжнім святом для юних відпочивальників.

Нині в «Опіллі» відпочивають та оздоровлюються 74 дитини віком від 7 до 16 років. Серед них 43 – діти учасників АТО та 9 дітей із села Широкиного Донецької області.

Приємною несподіванкою для юних відпочиваючих дитячого оздоровчого табору „Опілля” була поява на їх подвір’ї пожежного автомобіля та самих рятувальників. Розпочалася зустріч із огляду техніки та спеціального спорядження, котре використовують рятувальники для ліквідації різних надзвичайних ситуацій. Діти також мали нагоду приміряти спеціальне спорядження.

Перед присутніми виступили працівники Рогатинського райвідділу Управління ДСНС в області. Вони розповіли дітям про історичне минуле та сьогодення пожежно-рятувальної служби Івано-Франківщини, нагадали правила безпечного поводження у різних надзвичайних ситуаціях, зокрема, наголосили про безпеку на воді, дотримання відповідних правил поведінки під час купання.

Діти проведеним заходом були дуже задоволені. Кажуть, дізналися багато цікавого та корисного. Їм також вручили застережні листівки та невеличкі подарунки – календарики.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как правильно выбрать ...
Наступна новина: На Рівненщині відкрито ...

КОМЕНТАРІ