Чернігів: Стягуємо заборгованість - наповнюємо бюджет Пенсійного фонду України

Чернігів: Стягуємо заборгованість - наповнюємо бюджет Пенсійного фонду України

15.07.15 09:12 0 682
Минулого тижня начальник відділу надходження, прогнозування платежів та обліку застрахованих осіб управління Пенсійного фонду України в м. Чернігові Оксана Льодова взяла участь у спільній нараді з представниками відділів Державної виконавчої служби Чернігівського міського управління юстиції та ДПІ у м. Чернігові ГУ Державної фіскальної служби України, на якій було проаналізовано досягнуті результати роботи та визначено шляхи подальшої співпраці з організації погашення заборгованості і проведення розшуку боржників.

Спеціалістами управління Пенсійного фонду України в м. Чернігові до відділів Державної виконавчої служби Чернігівського міського управління юстиції своєчасно направляються виконавчі документи з метою стягнення заборгованості на користь управління. В ході системного аналізу протягом січня-червня 2015 року було розглянуто кожен документ, що перебуває на примусовому виконанні. На сьогоднішній день на виконанні у відділах Державної виконавчої служби Чернігівського міського управління юстиції перебувають 3431 виконавчий документ на суму 29 922,3 тис. грн., за якими відкрито виконавче провадження.

Протягом січня-червня 2015 року державними виконавцями відділів ДВС Чернігівського МУЮ фактично виконано виконавчих документів на суму 1949,5 тис. грн. Постійно проводяться ознайомлення з виконавчими провадженнями.

На нараді обговорили питання, що стосуються стану наповнення бюджету Фонду, заборгованості платників зі сплати страхових внесків та планували шляхи співпраці з метою погашення заборгованості перед Пенсійним фондом України.

Сплата єдиного внеску залишається основним джерелом формування коштів Пенсійного фонду і спрямовується на виплати пенсій найбільш соціально вразливих і незахищених категорій населення.

За повідомленням управління ПФУ в м. Чернігові
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Жителі Хмельниччини ...

КОМЕНТАРІ