В Чернігівській області під час пожежі загинув 58-річний чоловік

В Чернігівській області під час пожежі загинув 58-річний чоловік

15.07.15 12:04 0 612
13 липня о 21:15 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Савин Козелецького району. До місця пригоди прибули вогнеборці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру. У цей час вогонь вирував на даху та в середині помешкання. Через сильне задимлення та температуру всередині будівлі, до прибуття рятувальників, сусіди встигли вивести з будівлі лише 85-річну господарку.

На гасіння пожежі була задіяна 1 одиниця техніки та 4 чоловіки особового складу. Рятувальники о 21:50 локалізували та о 23:05 ліквідували пожежу. Під час гасіння в одній з кімнат оселі вогнеборці знайшли на ліжку тіло 58-річного сина власниці оселі. Чоловік через інвалідність був прикутий до ліжка та не міг самостійно покинути небезпечну зону.

Зі слів сусідів загиблий зловживав алкоголем та курив. Ймовірніше за все і цього разу він закурив у ліжку, що й призвело до виникнення пожежі. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни.

Слід зазначити, що з початку року на Чернігівщині під час пожеж загинуло 44 людини, серед яких 16 допустили необережність при палінні.

У зв’язку з цим, рятувальники нагадують громадянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки. Не куріть у ліжку, особливо перебуваючи в нетверезому стані. Подібні обставини є досить частою причиною трагедій, адже напідпитку людина втрачає відчуття небезпеки та проявляє необережність у поводженні з вогнем. Будьте уважними та обережними, адже від цього залежить безпека не тільки Вашого життя, а й оточуючих Вас людей!

Управління ДСНС України

у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: На Вінничині рекомендації ...

КОМЕНТАРІ