Ліцензійна комісія прийняла рішення направити листи у Державну регуляторну службу України

Ліцензійна комісія прийняла рішення направити листи у Державну регуляторну службу України

15.07.15 11:14 0 618
Засідання ліцензійної комісії обласної державної адміністрації щодо провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення відбулося 13 липня під головування першого заступника голови обласної державної адміністрації Івана Крисака.

Під час засідання розглядалося питання щодо правових аспектів та проблемні питання практичної реалізації Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» № 222 від 02.03.2015 р. , що вступив у чинність 28 червня 2015 року.

У редакції нового Закону статтею 7 пунктами 28 і 29 встановлено наступні види діяльності , що підлягають ліцензуванню: «…28) централізоване водопостачання та водовідведення, крім централізованого водопостачання та водовідведення за нерегульованим тарифом; 29) виробництво теплової енергії, транспортування теплової енергії магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії, крім виробництва, транспортування та постачання теплової енергії за нерегульованим тарифом».

Відповідно до пункту 3 статті 2 Закону, суб'єкт господарювання може здійснювати види господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню, після внесення відомостей до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців щодо рішення органу ліцензування про видачу йому ліцензії.

За результатами розгляду комісія прийняла рішення направити листи в Державну регуляторну службу України, експертно-апеляційну ради з питань ліцензування та Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг листи щодо надання роз'яснень щодо практичної реалізації Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські правоохоронці ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині на ...

КОМЕНТАРІ