На Рівненщині брат убив і закопав сестру

На Рівненщині брат убив і закопав сестру

16.07.15 13:04 0 613
Безвісти зниклу 54-річну жительку села Озерськ Дубровицького району майже тиждень шукали рідні. Вчора, 14 липня, за допомогою вони звернулися до працівників Дубровицького райвідділу міліції, які у підсобному приміщенні за місцем проживання двоюрідного брата зниклої виявили її закопане тіло.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 8 липня 51-річний мешканець Озерська убив свою сестру. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, чоловік зчинив сварку зі своєю родичкою на власному подвір'ї через позичені їй 50 гривень. Після цього зловмисник почав бити жінку руками і ногами. Від отриманих травм вона впала, але кривдник на цьому не зупинився і наступив ногою їй на горло. Згідно із висновком судово-медичної експертизи жінка померла через асфіксію.

Аби приховати сліди злочину, чоловік закопав тіло у хліві.

— За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), — повідомив заступник начальника УМВС України в Рівненській області Володимир Голубош. — Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому підозри у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Чоловік ніде не працював і проживав сам. У минулому вже відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своєму рідному меншому братові, від яких той помер. Рік тому чоловік звільнився з місця позбавлення волі.

Жінка проживала із двома дорослими синами — 28 та 32 років. Її донька мешкала окремо в сусідньому селі. Саме остання забила на сполох через тривалу відсутність матері, яка, як думали рідні та односельці, пішла по чорниці і заблукала.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Податківці Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ