На Рівненщині нетвереза жінка викрала автомобіль (+фото)

На Рівненщині нетвереза жінка викрала автомобіль (+фото)

16.07.15 16:32 0 632


Уранці 14 липня під час патрулювання міста Кузнецовськ інспектори ДАІ помітили на території одного з приватних підприємств автомобіль «Опель Вектра», водій якого, рухаючись заднім ходом, наїхав на огорожу.

За кермом транспортного засобу перебувала 34-річна місцева жителька із явними ознаками алкогольного сп'яніння. Згодом результати медичного освідчення на стан алкогольного сп'яніння підтвердили підозри правоохоронців. У жінки виявили 1,6 проміле алкоголю.

До того ж будь-яких документів на право керування транспортним засобом у мешканки Кузнецовська не було, автомобіль їй не належить і вона намагалась незаконно ним заволодіти.

Згодом працівники Державтоінспекції встановили, що власник іномарки — 39-річний житель Володимирецького району, який залишив свій автомобіль на стоянці приватного підприємства.

На місце події працівники ДАІ викликали слідчо-оперативну групу, які доставили водія у Кузнецовський МВ УМВС. Автомобіль правоохоронці повернули власнику.

Відомості за цим фактом працівники міліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Проводиться досудове розслідування.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Чернігів: Благодійний ...

КОМЕНТАРІ