Чернівці: Концепцію розвитку сфери зовнішньої реклами будуть доопрацьовувати

Чернівці: Концепцію розвитку сфери зовнішньої реклами будуть доопрацьовувати

16.07.15 11:23 0 569
Проект концепції розвитку сфери зовнішньої реклами у Чернівцях виконавчий комітет міської ради відправив на доопрацювання. Повторно розглянути проект зазначеної Концепції планують через два тижня. Рішення продовжити роботу прийнято з огляду на важливість цього документу, який визначає основні напрямки розвитку сфери зовнішньої реклами у Чернівцях, особливості її розміщення, у тому числі за принципом зонування, засади соціального партнерства у цій сфері та порядок реалізації цих завдань.

Одночасно триває робота над розробкою Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами у Чернівцях, де буде визначено правові відносини, що виникають у зв'язку з виробництвом, розповсюдженням, розміщенням та споживанням зовнішньої реклами на території міста, механізм надання дозволів та отримання погоджень, прописано конкретні вимоги до розміщення зовнішньої реклами в різних частинах міста.

Міський голова Олексій Каспрук звернув увагу, що активну участь у розробці цих важливих нормативних документів беруть представники громадськості, науковці, а також підприємці, що працюють у цій сфері. «Концепція має відповідати міжнародним стандартам до таких документів, вимогам часу, створювати умови для розвитку сфери зовнішньої реклами, а також передбачати запобіжники, які убезпечать містобудівне середовище, у першу чергу історичного центру, від агресивного втручання реклами», – зазначив міський голова.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Фундації патріарха ...

КОМЕНТАРІ