У Волинській області на лаві підсудних – працівники Державної міграційної служби

У Волинській області на лаві підсудних – працівники Державної міграційної служби

16.07.15 13:21 0 635
Слідчим відділом прокуратури Волинської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні і скеровано до Луцького міськрайонного суду обвинувальний акт щодо трьох службових осіб одного із районних секторів Управління Державної міграційної служби в області та одного працівника філії Державного підприємства «Документ».

Встановлено, що ці посадовці, зорганізувавшись у стійку злочинну групу, налагодили незаконну схему заволодіння коштами громадян, які зверталися у міграційну службу із заявами про оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон та видачу довідок про реєстрацію місця проживання задля подальшого оформлення дозволу на перетин кордону в межах місцевого прикордонного руху.

Зловживаючи довірою людей, зловмисники умисно завищували вартість виготовлення і видачі запитуваних документів. Зайво ж сплачені громадянами кошти вони забирали собі.

Крім того, стосовно ще однієї посадової особи указаного підрозділу міграційної служби до суду було скеровано обвинувальний акт, згідно якого посадовця обвинувачено в одержані неправомірної вигоди за непритягнення громадян до адміністративної відповідальності й пришвидшення оформлення документів для виїзду за кордон, а також у використанні ним влади і службового становища всупереч інтересам служби.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ