Міліціонери викрили рідних братів,які обкрадали автомобілі буковинців

Міліціонери викрили рідних братів,які обкрадали автомобілі буковинців

16.07.15 13:31 0 673
Двоє жителів Сокирян підозрюються у скоєнні шести крадіжок із транспортних засобів. Один із них, будучи під слідством, ще й незаконно заволодів автомобілем буковинки.

Співробітники Сокирянського райвідділу міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та задокументували протиправну діяльність 20-ти та 21-річного мешканців райцентру. Хлопці пізно вночі обкрадали автомобілі жителів міста Сокиряни.

До транспортних засобів парубки проникали зазвичай шляхом пошкодження замків дверцят. Крали автомагнітоли, акумулятори, особисті документи, підсилювачі до антен тощо. Наразі правоохоронці підозрюють молодиків у скоєнні шести крадіжок. Молодики пояснили, що крадене мали на меті продати, однак не встигли. Працівники міліції вилучили крадені речі та інші докази, котрі підтверджують незаконність їхніх дій.

Відомо, що хлопці раніше неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та нещодавно повернулися із місць позбавлення волі.

Як повідомив заступник начальника Сокирянського РВ УМВС України в Чернівецькій області Олександр Кримінський, за всіма фактами крадіжок, розпочаті кримінальні провадження, передбачені ст. 185 Кримінального кодексу України. Крім цього, вчора вночі, 20-річного молодика співробітники міліції спіймали за кермом чужого автомобіля.

Із заявою про незаконне заволодіння транспортним засобом до правоохоронців звернулася 40-річна мешканка районного центру. Встановлено, що зловмисник перебував за кермом автомобіля «ВАЗ-2104» на підпитку.

За цим фактом міліціонери розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу молодикам.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ