Волинянин вчинив активну протидію правоохоронцям

Волинянин вчинив активну протидію правоохоронцям

16.07.15 10:11 0 665
Нетверезий чоловік нецензурно лаявся, зірвав погони з форми міліціонера і намагався заволодіти табельною зброєю. А коли зрозумів, що зробив, почав битися головою у стіну.

Подія трапилася в обласному центрі. До луцького міськвідділу міліції під'їхав автомобіль таксі. Водій звернувся до правоохоронців за допомогою: пасажир, наїздивши не один десяток кілометрів, навідріз відмовлявся розраховуватися.

– Під час спілкування із міліціонерами, які несли службу в добовому наряді, 37-річний нетверезий лучанин почав нецензурно лаятися, зірвав погони з форменого одягу правоохоронця, намагався вихопити спеціальні засоби і табельну зброю. Зрозумівши, що втекти йому не вдасться, чоловік почав битися голову в стіну, а відтак отримав тілесні ушкодження.

– За вказаним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз. – Триває досудове розслідування. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Згодом чоловік звернувся у лікарню, де повідомив, що тілесні ушкодження йому нанесли працівники міліції. Матеріали про цей факт для прийняття процесуального рішення направленні в прокуратуру міста Луцька.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Буковина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ