Чернівці: «Петрівський ярмарок» у 2015 році побив усі рекорди

Чернівці: «Петрівський ярмарок» у 2015 році побив усі рекорди

16.07.15 09:50 0 637
Рекордну кількість учасників та гостей цьогоріч зібрало міське свято «Петрівський ярмарок». Про це повідомили на брифінгу у Ратуші заступник міського голови Марія Порчук, директор департаменту економіки міської ради Ярослав Городенський та президент Чернівецької торгово-промислової палати Василь Ляхович.

«Петрівський ярмарок» набуває все більшої ваги: перед його початком ми отримали 714 заяв від суб'єктів підприємницької діяльності, – каже Марія Порчук. – При чому деякі з них мали по 5-6 торгівельних місць. Загалом на всіх локаціях було встановлено понад тисячу наметів. До бюджету надійшло біля 290 тисяч гривень внесків, а витрати на проведення свята становили 412 тисяч. Тож ми вивчатимемо можливість підняття організаційних внесків уже в наступному році».

У цьогорічному «Петрівському ярмарку» взяли участь представники 23-х регіонів України і навіть іноземні підприємці. XVI фестиваль «Буковинські зустрічі» об'єднав 21 український колектив і 9 колективів ще з 4-х країн. Новою атракцією стало дійство «Петрівський у дворику», яке складалося із фотовиставки, присвяченій історії ярмарку, концерту та ярмарку-продажу. На ньому відвідувачам запропонували придбати сувеніри, раритетні видання, твори мистецтва і унікальні вироби, зібрані зусиллями працівників міської ради. Таким чином вдалося зібрати 9 тисяч гривень, які було передано на лікування онкохворих дітей.

Довідково:

У 213 році організаційний комітет «Петрівського ярмарку» отримав 582 заявки на участь. Підприємці перерахували 203 400 гривень.

У 2014 році організаційний комітет отримав 635 заявок. Підприємці перерахували 189 500 гривень за участь у ярмарку.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Сумсність знаків Зодіаку

КОМЕНТАРІ