На Хмельниччині планується запровадження системи електронних закупівель

На Хмельниччині планується запровадження системи електронних закупівель

16.07.15 12:39 0 804
Голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний провів розширену апаратну нараду щодо виконання завдань, визначених Президентом України.

Голова адміністрації окреслив основні напрямки роботи щодо боротьби з корупцією, громадської безпеки та інвестиційної привабливості краю.

«Безпека держави, я вважаю, відноситься не тільки до прикордонних областей. Безпека держави як і в загальноукраїнському масштабі, так і на Хмельниччині – це боротьба з тими елементами, які руйнують країну. Безпека держави починається на такому рівні, як мобілізаційна політика, призов, будівництво фортифікаційних споруд, яке здійснює кожна область на території розмежування», - сказав Михайло Васильович.

В області діє система заходів, правоохоронні органи працюють в напрямку громадської безпеки. «Зокрема, це встановлення на всіх в'їздах і виїздах з міста он-лайн спостереження. Тобто, силові відомства матимуть можливість відстежувати переміщення підозрілого транспорту для більш швидкої ефективної оперативної діяльності. Робиться все, передбачене законодавством, а можливо, трошки більше», - сказав очільник області.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Ресторану у ...
Наступна новина: Недописанная история…

КОМЕНТАРІ