У Львівській області фахівці та представники громадськості розпочали обстеження місць зберігання,транспортування та реалізації нафтопродуктів

У Львівській області фахівці та представники громадськості розпочали обстеження місць зберігання,транспортування та реалізації нафтопродуктів

16.07.15 09:17 0 606
15 липня розпочалося обстеження місць зберігання, транспортування та реалізації нафтопродуктів, розташованих на території Львівської області. До участі в обстеженнях залучено фахівців Головного управління ДСНС України у Львівській області, Головного управління Держсанепідемслужби, Територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки, Державної екологічної інспекції у області, представників органів влади, а також Громадського формування «Рабів до раю не пускають», ГО «Автосотня» та ГО «Пріоритет на право».

Такі огляди здійснюються в рамках виконання рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та на пропозицію Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації, з ініціативи громадських організацій.

Робоча група здійснюватиме такі огляди у період з 15 по 24 липня поточного року. Під час цих обстежень фахівці та представники громадськості ознайомляться з інфраструктурою об’єктів, порядком реагування на можливі надзвичайні ситуації, та нададуть керівникам нафтобаз рекомендації з виконання заходів, передбачених вимогами нормативних документів у частині, що стосується їх безпечного функціонування.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юні рятувальники з ...
Наступна новина: На Тернопіллі постійна ...

КОМЕНТАРІ