В Житомирській області за добу рятувальниками ДСНС ліквідовано 1 пожежу,знищено 2 вибухонебезпечні предмети та надано допомогу непритомному чоловікові

В Житомирській області за добу рятувальниками ДСНС ліквідовано 1 пожежу,знищено 2 вибухонебезпечні предмети та надано допомогу непритомному чоловікові

16.07.15 14:53 0 527
За добу з 14 по 15 липня на території області підрозділами ДСНС зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди, 2 випадки невиробничого травматизму, здійснено 2 виїзди для надання допомоги населенню та знешкоджено 2 вибухонебезпечні предмети.

Рятувальниками 10 державної пожежно-рятувальної частини м. Новоград-Волинського ліквідовано пожежу в шлакоблочній господарчій будівлі розмірами 10×6 м в с. Миколаївка. В результаті пожежі згоріла покрівля будівлі та 500 кг сіна, що зберігалося на горищі. Зі слів господарів, саме там гралися діти, і їхні пустощі могли призвести до займання.

14 липня об 11:41 відділенням 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Житомира проводились аварійно-рятувальні роботи по відкриванню вхідних дверей до квартири в одній із багатоповерхівок по вулиці В.Бердичівській. За допомогою до служби порятунку «101» звернулися правоохоронці, яких викликали сусіди – до них доносився дивний запах диму, який доводилося відчувати і раніше. Потрапивши всередину, рятувальники виявили в напівпритомну, неадекватному стані чоловіка. Його передали до рук правоохоронців.

А до опікового відділення обласної лікарні цього дня з діагнозом «опік полум’ям верхніх кінцівок, тулубу та голови» госпіталізовано чоловіка 1960 р.н., мешканця смт Черняхів. Чоловік кип’ятив воду у ємності, де були залишки бензину.

Управління ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Компания Биорганик

КОМЕНТАРІ