Сумсність знаків Зодіаку

Сумсність знаків Зодіаку

16.07.15 09:55 0 934

Сумісність Стрільця і Терезів цілком можлива, про що доволі ясно свідчать зірки. Усі непорозуміння і перешкоди на своєму нелегкому спільному життєвому шляху ця пара долає спільними зусиллями, що допомагає ще більш тісно зв'язати двох люблячих та щасливих людей.
Як і у інших пар, у цієї завжди будуть свої маленькі і великі радості, падіння і злети, але вони стануть лише невеликою перешкодою, яка допоможе краще долати усе спільно, щоб не розгубити ніжність і любов, притаманні цьому союзу.
Як стверджують астрологи, поєднання знаків зодіаку - Терези і Стрілець - досить вдале, що і стане запорукою успіху спільного життя цих двох людей. Емоційна і фізична близькість представників цих знаків зодіаку робить шлюб між ними міцним і непорушним.

Що чекає на них в майбутньому?

З роками виникає ніжність, почуття прихильності і любові між партнерами. Але ось воістину обпалювати та перевіряти пристрасть їм не доведеться ніколи. Їхнє життя - це тиха, затишна і надійна гавань без хвиль пристрастей і диких емоцій. Це обом партнерам послужить в хорошу сторону, адже з роками відчуття залишиться таким же міцним, як і на самому початку спільного шляху, і бурхливі пристрасті не охолонуть.

Чим особливе їх спільне життя?

За розрахунком любити ні Стрілець, ні Терези не вміють, а спочатку їх відносини будуються на щирих почуттях і прихильності. Це ж їм допоможе стійко перенести всі перипетії на життєвому шляху.
Гармонія і щастя стануть постійними супутниками у спілці "Терези і Стрілець", але лише після того, як вони остаточно притруться їх непрості характери стануть «легшими» і вщухнуть численні сварки.
На дрібні негаразди і огріхи з боку партнера в цьому союзі, як правило, уваги не звертають. Обидва людини дуже добре відчувають і розуміють один одного на інтуїтивному і духовному рівні.

Що ж у сексуальному житті?

У сексуальних відносинах також можна досягти гармонії, але тільки лише в тому випадку, коли Терези лідерством поступляться Стрільцю (або ж навпаки). Але домінувати повинен лише один з коханців. Лідерами ж хочуть стати обидва партнери, однак комусь доведеться поступитися.

Які вони друзі?

Стрілець і Терези можуть бути чудовими і відданими друзями. Однак Терези частенько мріють про великі доходи та схильні до прояву меркантильності у взаєминах, а також заради хорошої і престижної роботи можуть піти зовсім на все. Це досить сильно дратує Стрільців і саме на цьому ґрунті можливо будуть виникати конфлікти.
З іншого боку, Терези також неохоче миряться з неспокійним характером Стрільців. Ваги шукають у партнері (не важливо дружба це, любов або бізнес) підтримку, розуміння і схвалення. Якщо все це не дасть їм Стрілець, вони віддадуть перевагу знайти це в інших відносинах або ж взагалі залишитися на самоті.
Прагнення до соціальної активності - це той маяк, на який орієнтуються обидві людини в цьому союзі. І це, зрештою, може стати непереборною проблемою. Коли консенсус між ними буде знайденій, пара розкриє себе в духовному аспекті, їй відкриються нові знання і розуміння життєвих пріоритетів. Спільними інтересами можуть стати мистецтво і музичні пристрасті.





Источник: http://goroskop2.com.ua/sumisnist-terezi-i-strilec-linda-gudman/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернівці: «Петрівський ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ