Чому аналізи краще здавати в лабораторіях «Synevo»

Чому аналізи краще здавати в лабораторіях «Synevo»

16.07.15 17:20 0 1775
Здоров’я, не можна купити ні за які гроші, тому часом краще лишній раз перевіритися у лікарів чим потім викидати шалену купу грошей, щоб його відновити, і не кожному це вдається. Кожен старається підтримувати своє здоров’я як може, дехто вживанням вітамінів, раціональним харчуванням, різноманітними фізичними навантаженнями, активним відпочинком і т. д. Але для повної підтримки нашого здоров’я нам необхідно хоча б один раз на рік обстежуватись і здавати аналізи, щоб бути точно впевненим, що стан нашого здоров’я задовільний. Але часу на проходження лікарів, стоячи у велетенських чергах у лікарнях, багатьом людям не вистачає. Тому і звертаються до лікарів і проходять різні обстеження коли вже добре «припече».

Сьогодні здати аналізи можна не лише в поліклініках, велика кількість різноманітних лабораторій, в яких ви без черг зможете здати всі необхідні аналізи розкидані по всьому місту. Ви зможете обрати будь-яку з них, зручнішу для вас. Однією із таких лабораторій є «Synevo». Лабораторії «Synevo» входять до медичного холдингу Medicover. У країнах Східної та Центральної Європи розташовано 41 лабораторію цього медичного холдингу, зі штаб- квартирою у Брюселі, Бельгії

В лабораторіях цієї мережі працюють кваліфіковані спеціалісти, які допоможуть вам у піклуванні вашого здоров’я. Завдяки високій кваліфікації спеціалістів та сучасному обладнанню, ви дізнаєтесь точні результати всіх ваших аналізів. Оскільки мережа лабораторій Synevo обслуговує своїх клієнтів по європейському стандарту та надає найвищу якість в дослідженнях ви можете не турбуватися і переживати про їх достовірність.

Усі результати аналізів, які були отримані в лабораторіях «Synevo» зберігаються в базі данних, що, в свою чергу, не дозволить їм загубитися під-час доставки між лікарнями. Для кожного клієнта лабораторії відкривається його особистий кабінет і зайшовши на веб-сайт vitagramma.com клієнт або його лікуючий лікар можуть в режимі онлайн подивитись результат аналізів Cінево. Так, в будь-якій точці світу просто зайшовши в Інтернет будь-який лікар зможе переглянути ваші аналізи і допомогти поставити діагноз. Результати аналізів отримані в лабораторіях «Synevo» можна подивитися в особистому кабінеті в будь-який момент, а це означає, що Вам більше не потрібно як раніше зберігати результати ваших аналізів у паперові вигляді. Ви можете бути впевнені в тому, що ваші дані не загубляться.

До речі, результати аналізів після проходження обстеження в лабораторіях «Synevo» ви можете отримати в рази швидше, чим у звичайній лабораторії, при чому, щоб переглянути їх, вам навіть не потрібно буде виходити з дому.
Источник: https://vitagramma.com/ua/get-results2?partner=synevo
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Песни для начинающих ...

КОМЕНТАРІ