16 липня у Чопі стартував всеукраїнський благодійний велопробіг «Захід–Схід»

16 липня у Чопі стартував всеукраїнський благодійний велопробіг «Захід–Схід»

17.07.15 13:06 0 665
Вранці, 16 липня, стартував всеукраїнський велопробіг «Захід-Схід», організований Київською міською спілкою ветеранів АТО. Він має на меті за 40 днів подолати близько 2000 км, з найзахіднішого (м. Чоп Закарпатської області) до найсхіднішого (смт Мелове Луганської області) населених пунктів нашої країни. Фінішувати учасники велопробігу планують 24 серпня під час святкування Дня Незалежності України. Дана акція проходить за сприяння Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У заході безпосередньо беруть участь бійці, які виконували завдання в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областях.

«Хочеться символічно об’єднати Захід та Схід України, зібрати кошти для допомоги хлопцям, пораненим в АТО та сім’ям загиблих бійців. Україна – це чудова країна, ми хочемо показати нашим співвітчизникам, яка вона красива і неповторна, що по ній можна мандрувати й побачити чимало цікавинок», - розповів організатор заходу Костянтин Самчук.

У перший день хлопці планують подолати відстань з Чопа до Мукачева, відвідати історичні та культурні місця, зустрічатися з представниками органів влади та місцевого самоврядування населених пунктів повз, які вони проїжджатимуть. Далі їх маршрут Закарпаттям пролягатиме через Сваляву, Воловець, Міжгір’я, Синевир. Усі світлини, зроблені під час велопробігу, вони викладатимуть у соціальних мережах, аби кожен громадянин міг побачити й за бажання міг відвідати те чи інше місце нашої прекрасної України.

Також учасники заходу запрошують усіх бажаючих долучитися до велопробігу.

Контактна особа з питань організації велопробігу: Костянтин Володимирович Самчук – 097-742-68-92; 066-687-80-10.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Хмельниччина зустріла 114 ...

КОМЕНТАРІ