На Хмельниччині ізяславщина прощається із загиблим в АТО офіцером

На Хмельниччині ізяславщина прощається із загиблим в АТО офіцером

17.07.15 15:22 0 687
Професійний офіцер, хороша людина, люблячий чоловік і батько... Таким запам'ятався своїм товаришам по службі загиблий у зоні АТО 41-річний начальник розвідки управління ракетних військ і артилерій управління оперативного командування «Захід», полковник Юрій Миколайович Цісарук.

12 липня офіцер загинув під час виконання бойових завдань у Луганській області. 14 липня у Рівному відбулося прощання із загиблим. 15 липня Юрія Цісарука поховали у його рідному місті Ізяслав. На громадянській панахиді, ява відбулась на центральній площі міста Ізяслав, виступили: голова районної державної адміністрації Борис Яцков, голова районної ради Михайло Борисюк, бойові побратими, представники духовенства Української Православної Церкви. Також всі присутні на траурному мітингу вшанували хвилиною мовчання пам'ять Юрія Цісарука та всіх захисників територіальної цілісності та суверенітету держави на сході України. Всі бажаючі змогли покласти квіти до труни із тілом загиблого Героя.

За упокійну службу у храмі святого Архістратига Михаїла Української Православної Церкви відправив благочинний храмів Ізяславського округу УПЦ митрофорний протоієрей о.Федір Пилипчук у співслужінні представників духовенства Ізяславського району.

Юрій Цісарук народився 12 березня 1974 року, закінчив Ізяславську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 1. За даними прес-центру ОК “Захід”, Юрій Цісарук свою службу в Збройних силах України розпочав із 1 серпня 1992 року. За цей час він перебував на різних посадах від командира і до начальника розвідки управління ракетних військ і артилерій управління оперативного командування «Захід». Військовий проявив себе умілим, знаючим та чесним офіцером Армії України.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині свободівці ...

КОМЕНТАРІ