Хмельниччина зустріла 114 військовослужбовців,демобілізованих оперативно-бойовою прикордонною комендатурою Хмельницький-1

Хмельниччина зустріла 114 військовослужбовців,демобілізованих оперативно-бойовою прикордонною комендатурою Хмельницький-1

17.07.15 13:26 0 660
Привітали військових з поверненням заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко та голова обласної ради Іван Гончар.

З 27 вересня 2014 року по 7 березня 2015 року оперативно-бойова прикордонна комендатура виконувала завдання в Східному регіональному управлінні ділянки відділу прикордонної служби "Красна Талівка" Луганського прикордонного загону.

Вони довели свою спроможність з гідністю виконувати поставлені завдання та проявили патріотизм, високий рівень відповідальності і з честю продовжили славні традиції прикордонної служби.

«Щодня, в непростих бойових умовах, під кулями і «Градами» терористів та іноземних найманців, ціною власних життів військовослужбовці українського війська рятують мирних мешканців Донбасу, звільняючи населені пункти від терористичної лихоманки», – наголосив Володимир Ілліч.

Українські вояки показали усьому світу, що здатні не лише захистити Україну, а й зберегти життя мирних громадян, допомогти мешканцям Донецької та Луганської областей, які потерпають від свавілля терористів. Недарма звільнені міста і села зустрічають наших військовослужбовців як справжніх героїв-визволителів.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 16 липня у Чопі стартував ...
Наступна новина: Тернопільські свободівці ...

КОМЕНТАРІ