Хмельниччина: рятувальники ДСНС області продовжують вдосконалювати навички з гасіння пожеж у закладах культури

Хмельниччина: рятувальники ДСНС області продовжують вдосконалювати навички з гасіння пожеж у закладах культури

17.07.15 08:06 0 733
16 липня в міському будинку культури, що в м. Красилів рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій взяли участь у тренувальних тактико-спеціальних навчаннях із гасіння умовної пожежі та проведенні рятувальних робіт.

За тактичним задумом, пожежа виникла в глядацькому залі та існувала загроза розповсюдження полум’я на сценічну частину. Площа пожежі складає 40 кв. м, приміщення глядацького залу задимлене. Є потерпілий, який самостійно не може пересуватись.

За лічені хвилини до місця виклику прибули два відділення рятувальників ДСНС. Вогнеборці оперативно здійснили розгортання, встановили автомобілі на вододжерела та розпочали гасіння умовної пожежі з одночасним проведенням розвідки. Ланка газодимозахисної служби виявила умовного потерпілого та негайно евакуювала його на свіже повітря.

Для безпосередньої організації і координації аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт було утворено штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Цього ж дня, відбулися навчання з гасіння умовних пожеж, що виникли у Волочиському районному будинку культури та на Старокостянтинівському кінотеатрі «Мир», де рятувальники також відмінно виконали поставлені перед ними завдання.

Керівники навчань зазначили, що подібні заходи дозволяють, як рятувальникам, так і персоналу закладів культури краще підготуватися до дій за призначенням під час виникнення подібних пожеж.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: скільки ...

КОМЕНТАРІ