На Хмельниччині рятувальники тренувалися ліквідовувати пожежу в професійному ліцеї

На Хмельниччині рятувальники тренувалися ліквідовувати пожежу в професійному ліцеї

17.07.15 10:16 0 765
15 липня у м. Нетішин відбулося пожежно-тактичне навчання підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій 3-го Державного пожежно-рятувального загону щодо ліквідації умовної пожежі в професійному ліцеї на вул. Незалежності, 2.

За тактичним задумом в актовому залі пожежа поширилась на площі близько 100 кв. м, всі поверхи сильно задимлені, пожежа розповсюджується на всю площу актового залу, є загроза розповсюдження вогню на сцену та суміжні приміщення.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій м. Нетішин, які у складі 5 ланок газодимозахисної ліквідували умовну пожежу та здійснили пошук потерпілих у задимлених приміщеннях. Крім того вогнеборці відпрацювали декілька способів порятунку людей з верхніх поверхів.

Всього до навчань залучалося 33 рятувальники ДСНС на 5 одиницях пожежної та спеціальної техніки, а також служби взаємодії міста.

Під час навчань пожежно-рятувальні підрозділи та служби взаємодії міста довели свою готовність діяти за призначенням у разі загрози та виникнення пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей.

3 ДПРЗ ГУ ДСНС України

У Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Что такое пекоструйная ...

КОМЕНТАРІ