У Чернівцях запрацювала лабораторія міського активізму,де народжуються культурні події

У Чернівцях запрацювала лабораторія міського активізму,де народжуються культурні події

17.07.15 09:38 0 659
Презентація проекту «ТИМЧАСОВА ВИДИМІСТЬ» відбудеться 17 липня в Галереї Ратуші. Це перший проект лабораторії міського активізму, яку створили 14 молодих чернівчан з метою створення платформи для співпраці та пошуку стратегій для спільної дії.

Активісти дослідили закинуті/пустуючі простори Чернівців та готові 18-26 липня провести там серію мистецьких інтервенцій. До участі у цих інтервенціях запрошують чернівчан, які люблять місто, його історію та культуру, готові стати творцем цікавої культурної події, долучитися до переосмислення та перетворення закинутих міських просторів.

Як вже цієї суботи знятися у кіно, де можна почути цікаві приватні історії про чернівчан, їх долі, а також більше дізнатися невідомих фактів та оповідок про рідне місто, відкрити для себе міську набережну розкажуть на презентації проекту «ТИМЧАСОВА ВИДИМІСТЬ» керівник проекту Наталія Єрьоменко, модератори мистецьких інтервенцій та головний архітектор міста Наталія Хілько, начальниця відділу охорони культурної спадщини Олена Пушкова. Початок презентації о 14.00 в Галереї Ратуші .

Довідково:

Проект «Тимчасова видимість» здійснюється за ініціативою Ro?a Collective (Роша Колектів) у співпраці із організацією 54°+ (Каунас, LT) та арт-угрупуванням CADAM (Мюнхен, GE) за сприяння MitOst та European Cultural Foundation в рамках програми Tandem Culture Managers Exchange – Ukraine та підтримки міського голови Олексія Каспрука.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ