Сергій Крук: «Безпосереднє спілкування з особовим складом підрозділів на місцях дозволяє реально вживати заходів для покращення соціально-побутових та професійних умов несення служби рятувальників»

Сергій Крук: «Безпосереднє спілкування з особовим складом підрозділів на місцях дозволяє реально вживати заходів для покращення соціально-побутових та професійних умов несення служби рятувальників»

17.07.15 11:19 0 640
15 липня начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області Сергій Крук спільно зі своїм першим заступником Юрієм Корецьким здійснили чергову робочу поїздку до підпорядкованих підрозділів ГУ ДСНС Березнівського району. Керівники Служби порятунку Рівненщини відвідали 9-ту державну пожежно-рятувальну частину районного центру, а також завітали до 3-го державного пожежно-рятувального поста у селі Моквин і 6-го державного пожежно-рятувального поста у селі Соснове, де з минулого року несуть службу вже професійні рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій. Під час поїздки полковники служби цивільного захисту Сергій Крук та Юрій Корецький провели збори з особовим складом кожного з підрозділів Березнівщини, перевірили стан оперативно-службової діяльності, готовність до виконання дій за призначенням та умови несення служби рятувальників. Очільники ДСНС Рівненщини поспілкувалися з особовим складом підрозділів щодо проблем, які турбують рятувальників, уважно вислухали всі пропозиції та побажання. На завершення візиту Сергій Крук вручив колективам пожежно-рятувальних підрозділів комплекти нового бойового одягу рятувальника, нове пожежно-технічне спорядження, а також сучасну побутову техніку.

Перед від’їздом начальник ГУ ДСНС Сергій Крук у робочому порядку зустрівся з головою Березнівської районної державної адміністрації Миколою Мельником та обговорив важливі актуальні питання забезпечення надійного функціонування служб цивільного захисту регіону.

Довідково: з початку 2015 року підрозділи ДСНС Березнівського району для виконання завдань за призначенням здійснили понад 100 виїздів, під час яких успішно ліквідували 63 пожежі та 18 раз надавали допомогу населенню під час різного виду надзвичайних пригод.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: відбулась ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ