Рівненщина:

Рівненщина: "День відкритих дверей" провели у супермаркеті для безробітних

17.07.15 08:02 0 722
У нещодавно відкритому супермаркеті «Серп» спеціалісти Березнівського районного центру зайнятості провели «День відкритих дверей на виробництві», в якому взяли участь 10 безробітних осіб.

Керуюча магазином Валентина Воронка розповіла про умови роботи, вимоги до працівників, перспективи професійного росту. Провела екскурсію магазином, при цьому презентуючи роботу охоронця, касира торговельного залу, продавців-консультантів, пекарів. Усі захоплено дивилися на пекарський цех, де через скляну стіну видно, як виготовляється смачна здоба.

Марія Солончук, начальник відділу взаємодії з роботодавцями, підкреслила, що служба зайнятості завжди сприяє в організації проведення співбесіди роботодавців із кандидатами на робочі місця, при потребі організовує професійне навчання на замовлення роботодавців як у навчальних закладах, так і безпосередньо на виробництві.

Як результат проведеного заходу - троє безробітних за допомогою начальника відділу організації працевлаштування населення Світлани Іванової написали резюме на конкурсний відбір з надією отримати роботу.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині бійці ДСНС ...

КОМЕНТАРІ