Тернопільські свободівці передали автомобіль батальйону "Січ"

Тернопільські свободівці передали автомобіль батальйону "Січ"

17.07.15 13:38 0 678
Представники Тернопільської міської організації ВО "Свобода" та Тернопільської обласної ради передали автомобіль бійцям на Донбас. Автомобілем "Нісан" відразу ж передали продукти та технічні засоби. Так, побратими з Чикаго передали для військових біноклі, приціли, продукти та медикаменти, які в військових умовах для бійців вкрай необхідні. Авто отримає батальйон "Січ", де зараз якраз потребують транспорт.

Голова обласної ради свободівець Василь Хомінець запевняє: потреби фронту стосуються кожного і до такої допомоги мають долучатися всі. "Ми зобов'язані підтримати тих, хто, ризикуючи власним життям та здоров'ям, береже нашу землю від загарбників. Неважливо, який це підрозділ – чи то ЗСУ, чи міліція, чи добровольчий. В усіх них служать наші друзі, батьки, сини, брати. Ми маємо відчувати себе часткою великої родини і стати пліч-опліч на боротьбу з ворогом. Наша допомога – це лише невелика лепта у великій справі перемоги. Гасло було, є і має залишитися: все для фронту, все для перемоги. Ворог стоїть на нашій землі, і ми повинні допомагати армії. Тепер ми робимо ще одну добру справу – за 30 000 гривень ми капітально відремонтували два автомобілі для батальйону "Січ": один автомобіль вже виїхав на позиції, другий – повезуть незабаром", – повідомив Василь Хомінець.

"Придбали цей автомобіль за кошти наших свободівців, прихильників нашої партії. Всі потроху: міська організація та обласна рада надали кошти на ремонт автомобілів, так і допомагаємо фронту. Всі долучаємося до тієї справи, сприяємо нашим батальйонам, які воюють в російсько-українській війні. Якщо не ми їх підтримаємо, то хто ж тоді?" – зауважив депутат облради свободівець Олег Любінський.

Голова Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький розповів, що є інформація, про потреби батальйону "Січ", те і стараємося вчасно зібрати та відправляти. "Автівку відправили на базу батальйону, де вони перебувають разом із "Карпатською Січчю", і хлопці чекають там нашої допомоги. З харчів передаємо більше 2 тисячі вареників, а також крупу, тушонку, різні закрутки, сало тощо. Це такі речі, які швидко не псуються. Хочу нагадати всім українцям, що війна не завершилася, і через те, що бойові дії так надовго затягнулися, не треба падати духом і опускати руки. Розуміймо, що дуже багато наших бійців залишаються у гарячих точках і ми не можемо про них забувати", – зазначив націоналіст.

Перед далекою дорогою автомобіль освятили.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина зустріла 114 ...
Наступна новина: У Львівській області за ...

КОМЕНТАРІ