Тернопільська міська рада не надавала дозволів на будівництво автомийки поблизу об’їзної дороги

Тернопільська міська рада не надавала дозволів на будівництво автомийки поблизу об’їзної дороги

17.07.15 08:00 0 631
Міський голова Тернополя Сергій Надал звернувся до голови Тернопільської обласної державної адміністрації та голови Шляхтинецької сільської ради щодо недопущення будівництва будь-якого об’єкту неподалік житлових будинків по вул. Симоненка, 6 та 15 Квітня, 39.

Зокрема, в тексті звернення йдеться: «Враховуючи звернення тернополян щодо будівництва автомобільної мийки неподалік житлових будинків по вул. Симоненка, 6 та 15 Квітня, 39 та у зв’язку з тим, що дозвільні документи на будівництво на цій території надавалися Тернопільською районною державною адміністрацією за погодженням Шляхтинецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області, звертаюсь до Вас з проханням вжити, в межах компетенції необхідних заходів реагування, здійснити перевірку законності даного будівництва та вжити заходи щодо припинення будь-яких будівельних робіт на даній території».

Надаємо текст звернення повністю:

Голові Тернопільської обласної

державної адміністрації

Барні Степану Степановичу

Голові Шляхтинецької сільської ради

Тернопільського району

Федорчуку Дмитру Михайловичу

Враховуючи звернення тернополян щодо будівництва автомобільної мийки неподалік житлових будинків по вул. Симоненка, 6 та 15 Квітня, 39 та у зв’язку з тим, що дозвільні документи на будівництво на цій території надавалися Тернопільською районною державною адміністрацією за погодженням Шляхтинецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області, звертаюсь до Вас з проханням вжити, в межах компетенції необхідних заходів реагування, здійснити перевірку законності даного будівництва та вжити заходи щодо припинення будь-яких будівельних робіт на даній території.

Інформую Вас про те, що жодних дозволів та погоджень щодо будівництва будь-якого об’єкту на даній території Тернопільська міська рада не надавала.

Міський голова Надал С.В.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лицензирование аптеки
Наступна новина: Чернівці: Нова адреса ...

КОМЕНТАРІ