15 серпня у Чернігові проходитиме традиційна зустріч випускників льотного училища

15 серпня у Чернігові проходитиме традиційна зустріч випускників льотного училища

17.07.15 11:37 0 677
На території Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою за ініціативи Союзу ветеранів училища 15 серпня о 10.00 відбудеться традиційна зустріч ветеранів та випускників Чернігівського вищого військового авіаційного училища льотчиків (ЧВВАУЛ).

Основні питання організації урочистостей з цієї нагоди узгодили учасники наради під головуванням заступника міського голови – керуючого справами виконкому Станіслава Віхрова у Чернігівській міській раді.

Захід присвячений ветеранам льотного училища, яке підготувало понад 8 тис. льотчиків – винищувачів, 13 космонавтів, 44 Героя СРСР та України. На плацу ліцею зустрінуться ветерани та випускники різних років випусків на урочистому мітингу, оглянуть літаки-експонати відродженого музею авіації та експозиції музею ЧВВАУЛу в навчальному корпусі ліцею.

Як повідомили організатори заходу, передбачається участь першого космонавта незалежної України, Героя України Леоніда Каденюка та льотчика-випробувача, першого кавалера ордена «Золота Зірка» Олександра Галуненка. За участю високих гостей та керівництва міста й області планується урочисте відкриття площі Авіаторів на території біля монументу військового літака МІГ-21 по вулиці Стрілецькій, 1.

Під час наради Станіслав Віхров дав доручення представникам управлінь ЖКГ, культури та архітектури вжити належних заходів для облаштування території ліцею та проведення урочистостей на гідному рівні.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: За добу що минула на ...

КОМЕНТАРІ