На Тернопіллі обласна рада продовжує надавати допомогу військовим

На Тернопіллі обласна рада продовжує надавати допомогу військовим

17.07.15 10:33 0 677
Нещодавно голова обласної ради Василь Хомінець побував у 44 окремій артилерійській бригаді, що дислокується в Тернополі. Очільник облради ознайомився із умовами побуту військовослужбовців, а також із забезпеченням бригади необхідними медикаментами, оглянув територію. Нагадаємо, що наприкінці квітня для потреб військовослужбовців цієї бригади були закуплені медикаменти за кошти, які пожертвували працівники комунальних установ, закладів та організацій Тернопільської обласної ради у рамках благодійної акції «Тернопільщина – захисникам України». На прохання військової частини було придбано антибіотики, протизастудні препарати, засоби для обробки ран тощо – загалом 20 найменувань на загальну суму 12 тисяч 800 гривень.

ж, 16 липня, у військову частину було доставлено необхідні речі, зокрема – генератор, столярні інструменти, фанера. Ці кошти (майже 10 тис. грн. ) було зібрано в рамках ІІ етапу акції «Тернопільщина – захисникам України».

Окрім цього на прохання військової частини було передано газонокосарку, сантехніку, цемент та шпаклівку, які надали благодійники: «Епіцентр», торгова група «АРС-кераміка», «Креатор-Буд». Тернопільська обласна рада висловлює подяку усім небайдужим, хто готовий прийти на допомогу нашим воякам.

Упродовж ІІ етапу акції «Тернопільщина – захисникам України» (кошти зібрані комунальними закладами, установами, підприємствами обласної ради, виконавчим апаратом та депутатським корпусом) вже надано допомогу: куплено квиток на поїзд у Київ учаснику АТО, котрий був направлений на медичне обстеження (120 грн.), медикаменти для військової частини (12 800 грн.), оплачено трансфер для воїнів АТО в Аджарію на реабілітацію та назад до Тернополя ( 63 900 грн.), амуніція для «Торнадо» (20 000 грн.), ремонт двох позашляховиків для батальйону «Січ» (30 000 грн.), амуніція для прикордонної служби (5000 грн.), взуття для воїнів АТО, яке доправляє тернопільська Самооборона (45439 грн.)

За словами Василя Хомінця: «Обласна рада і надалі допомагатиме військовим. Допомогти усім, хто захищає українську державність, – наш обов'язок. Ще раз наголошую: неважливо який це підрозділ – чи то ЗСУ, чи міліція, чи добровольчий. В усіх них служать наші друзі, батьки, сини, брати. Ми повинні підтримати усіх!»

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что такое пекоструйная ...
Наступна новина: Уборка квартир после ...

КОМЕНТАРІ