Волинська область: працівники ДСНС провели рейди в місцях збирання врожаю під гаслом: «Збережемо важку працю хліборобів разом!»

Волинська область: працівники ДСНС провели рейди в місцях збирання врожаю під гаслом: «Збережемо важку працю хліборобів разом!»

18.07.15 12:26 0 703
17 липня працівники Ківерцівського районного відділу У ДСНС України у Волинській області у період проведення сільгоспробіт провели рейди в місцях збирання врожаю сільськогосподарського ТзОВ «Механізатор» на території Завітненської сільської ради Ківерцівського району.

Інспекторським складом підготовлені та вручені інформаційні листівки та пам’ятки щодо проведення заходів з недопущення пожеж та надзвичайних подій в період збирання врожаю.

Особлива увага зосереджена на дотримання правил пожежної безпеки під час зернозбиральної кампанії. Цей період характеризується значною небезпекою виникнення пожеж на хлібних полях, головними чинниками яких є: суха та спекотна погода, наявність автомобільної та зернозбиральної техніки на полях, людська недбалість, яка призводить до масштабних надзвичайних подій. Рятувальники звернули увагу керівників та відповідальних посадових осіб господарств району на необхідність своєчасного обкошення та оборення зернових полів, встановлення знаків про заборону використання відкритого вогню, наявність справних вогнегасників та іскрогасників на комбайнах і автомобільній техніці, що задіяна на збиранні врожаю.

Також фахівці ДСНС побували на зернотоках господарств для перевірки комплектації пожежних щитів первинними засобами пожежогасіння, перевірили справність водопостачання, з кожним працівником провели інструктажі з правил пожежної безпеки під час збирання врожаю і заготівлі грубих кормів та вручили спеціально випущені листівки УДСНС України у Волинській області «Правила безпеки для запобігання пожеж під час жнивної компанії».

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: у ...
Наступна новина: Львівська ...

КОМЕНТАРІ