На дорогах Рівного встановили три світлофорних об'єкти

На дорогах Рівного встановили три світлофорних об'єкти

18.07.15 12:08 0 574
У Рівному на дорогах стало безпечніше. І для водіїв, і для перехожих. на перехресті вулиць Соборної-Старицького-Вербової запрацював світлофорний комплекс, який складається з понад шести регуляторів. Він лише частина проекту з впорядкування руху на даному перехресті. Тут розширили тротуари, реконструювали частину проїжджої частини, встановили нові знаки.

Проект з реконструкції перехрестя вулиць Соборної-Старицького з облаштуванням світлофорних об'єктів розробили вже декілька років тому. Однак, роботи змушені були відкласти через брак коштів у бюджеті. Завдяки міській владі гроші таки віднайшли, адже ця ділянка дороги була потенційно небезпечною, як для пішоходів так і для водіїв.

Ремонтні роботи виконувало Рівненське міське ШЕУ та львівська фірма "Смеу". Та це не єдина ділянка проїжджої частини, де встановили регулятори руху. Нові світлофори з'явились на вулиці Макарова поблизу 8 будинку. Вони встановлені і вже за два тижні запрацюють. Нині ж монтують світлофор і на вулиці Дубенській поблизу 27 школи. І хоча вартість робіт є досить значною, міський голова Рівного Володимир Хомко запевняє безпека водіїв і пішоходів вартує цих коштів.

А вже вночі на дороги Рівного почнуть наносити розмітку. Тендер виграла Клеванська фірма "Колор С.І.М.". На це міська влада витратить понад півмільйона гривень.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Самостоятельный ремонт ...
Наступна новина: На Хмельниччині головне ...

КОМЕНТАРІ