У Рівненській області рятувальники нагадали прикордонникам основні вимоги правил пожежної безпеки

У Рівненській області рятувальники нагадали прикордонникам основні вимоги правил пожежної безпеки

18.07.15 15:10 0 606
16 липня рятувальники Рокитнівського районного сектора ГУ ДСНС України у Рівненській області провели для службовців прикордонної застави Луцького загону, що у селі Березово, лекцію на тему: «Вимоги пожежної безпеки до будівель та споруд прикордонної служби».

Метою заходу було ознайомлення керівного складу прикордонників з основними правилами пожежної безпеки та порядку дій при виникненні пожежі. Співробітники Держслужби з НС у ході спілкування детально роз’яснили елементарні правила пожежної безпеки у відділі прикордонної служби, адже це дуже важливий напрямок роботи, до якого треба ставитися з відповідальністю та вимогливістю.

Під час заходу рятувальники звернули увагу керівництва прикордонної застави на необхідність забезпечення приміщень первинними засобами пожежогасіння, утримання у справному стані автоматичної пожежної сигналізації, протипожежного водопостачання, проведенні вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій будівель, наявності інструкцій з питань пожежної безпеки, планів евакуації, виконання та дотримання правил пожежної і техногенної безпеки на прикордонній заставі.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ