В агропромисловому комплексі Вінниччини реалізується 46 інвестиційних проектів на суму понад 3,6 млрд. грн. (+фото)

В агропромисловому комплексі Вінниччини реалізується 46 інвестиційних проектів на суму понад 3,6 млрд. грн. (+фото)

18.07.15 17:26 0 620
Про це повідомив директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Микола Неїлик на засіданні колегії ОДА 17липня , аналізуючи стратегічні аспекти розвитку аграрного сектору Вінницької області.

За його словами, на ці кошти здійснено реконструкцію 23 молочно-товарних ферм, 4 приміщень для відгодівлі ВРХ, 6 свинокомплексів, 6 1 птахокомлексу з виробництва індюшатини. Побудовано: 2 черги птахофабрики “Вінницький бройлер” , 5 елеваторів,4 фруктосховища, 2 овочесховища.

В поточному році реконструйовано 4 молочно-товарних ферми, приміщення для відгодівлі ВРХ та 3 свинокомплекси. Введено в експлуатацію зерносклад на 2 тис. тонн зерна.

Залучення коштів міжнародних грантів спільного проекту ЄС та Програми розвитку ООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ” дало можливість для створення п'яти сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів в Крижопільському та Барському районах. Вартість проекту – 40 тис. дол. США

На виконання Програми розвитку особистих селянських та фермерських господарств на 2011-2015рр. в поточному році додатково виділено 2 млн. грн.

З них - на кредитування діючих та новостворених сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів – 1млн.грн; на часткове відшкодування вартості закуплених доїльних установок або холодильників для особистих селянських господарств, які утримують 5 і більше корів – 1млн.грн.

Відшкодування закуплених доїльних установок або холодильників здійснюватиметься в розмірі 50%, але не більше 5 тис. грн.

Повну презентацію «Стратегічні аспекти розвитку аграрного сектору Вінницької області» наводимо нижче.

презентація.ppt





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на ...
Наступна новина: Обласна влада фінансово ...

КОМЕНТАРІ