На Вінничині на територіальну оборону додатково виділено 4,9 мільйони гривень

На Вінничині на територіальну оборону додатково виділено 4,9 мільйони гривень

18.07.15 13:53 0 596
Під час засідання позачергової 39 сесії обласної Ради 6-го скликання депутати прийняли рішення щодо збільшення видатків загального та бюджету розвитку спеціального фондів обласного бюджету Департаменту фінансів обласної державної адміністрації на загальну суму 4901,278 тис.грн.

Зокрема, як повідомив директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський 3 мільйони буде спрямовано на потреби для Національної гвардії України для територіальної оборони. Могилів-Подільський прикордонний загін із цієї суми отримав 89,000 тис.грн., 600,000 тис.грн передано на управління МВС у Вінницькій області для батальйону «Вінниця», 500,000 тис.грн виділено для потреб Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону Міністерства оборони України.

«Виділені гроші будуть виділені на фінансову допомогу військовим частинам, які беруть участь в АТО та на покращення умов перебування бійців. Додатково також спрямували 700,000 тисяч гривень на Автогосподарство УМВС у Вінницькій області. За ці кошти буде ремонтуватися техніка, яка повернулася із зони проведення АТО», - зауважив Микола Копачевський.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Предметы для богослужений
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ