Обласна влада фінансово підтримає будівництво дельфінарію на Вінниччині

Обласна влада фінансово підтримає будівництво дельфінарію на Вінниччині

18.07.15 18:13 0 650
З обласного бюджету буде виділено кошти на добудову дельфінарію у м. Хмільник, що на Вінниччині. Так, в ході позачергової сесії обласної Ради депутати внесли зміни до обласної програми “Здоров'я нації”. Таким чином, відповідно документа фінансово підтримується впровадження методики дельфінотерапії на базі державного курорту “Поділля” у Хмільнику.

Попередньо, як повідомив директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський, частка співфінансування будівництва дельфінарію з обласного бюджету складає 2 мільйони гривень.

«Кошти будуть виділятися на оздоровлення дітей, які зокрема є пацієнтами Липовецької обласної лікарні відновного лікування, Тульчинського дитячого ортопедичного санаторію, або перебувають у Стрижавському дитячому будинку-інтернаті чи в обласному центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій». Хлопчикам і дівчаткам будуть надані сеанси дельфінотерапії за кошти обласного бюджету, це дасть можливість підтримати дельфінарій на території Вінниччини» - наголосив Микола Копачевський.

Своє «плече фінансової підтримки» для будівництва дельфінарію підставлять також Вінницька міська рада та Хмільницька райдержадміністрація.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В агропромисловому ...
Наступна новина: На Вінничині валерій ...

КОМЕНТАРІ