Міліцейський оркестр з Хмельницького підкорив французьку публіку (+)

Міліцейський оркестр з Хмельницького підкорив французьку публіку (+)

18.07.15 09:52 0 632
Естрадний оркестр УМВС України в Хмельницькій області спільно з танцювальним ансамблем «Поділля» взяли участь у Міжнародному фестивалі військової музики, який нещодавно відбувся у французькому місті Сомюр.

Міліцейський оркестр із Хмельницького без перебільшення можна вважати культурними представниками України в Європі. Музиканти в погонах регулярно беруть участь у найбільших фестивалях військової музики у Франції, Німеччині, Польщі. Керівника оркестру Сергія Рабійчука запрошують диригувати найкращими європейськими оркестрами.

На початку липня естрадний оркестр УМВС України в Хмельницькій області разом з танцювальним ансамблем «Поділля» під керівництвом Сергія Педана представляли нашу країну на Міжнародному фестивалі військової музики у Франції.

Поряд з хмельницькими музикантами виступали їхні колеги з Мексики, Польщі, Франції та Швейцарії. В рамках фестивалю музиканти дали близько десяти концертів у містечках Сомюр та Шеннон. На запрошення мера одного із районів Парижа виступили і в столиці Франції. Музиканти виконували як українські мелодії, так і світові хіти. Вибаглива французька публіка приймала українські пісні і танці «на ура».

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Телесериал «Криминальная ...

КОМЕНТАРІ