Хмельниччина: директор Християнської місії «Нова Надія» передав Теофіпольській ЦРЛ новітній реанімобіль

Хмельниччина: директор Християнської місії «Нова Надія» передав Теофіпольській ЦРЛ новітній реанімобіль

18.07.15 13:21 0 586
Голова райдержадміністрації Юрій Маєвський побував у Теофіпольській ЦРЛ, де відбулася урочиста зустріч з директором благодійної Християнської місії «Нова Надія» Іллею Сівчуком, який прибув на Теофіпольщину з Америки, із міста Філадельфія з цінним дарунком для медичного закладу – новітнім реанімобілем. Разом з ним були присутні отець Ростислав та отець Йосип, а також студенти біблійного коледжу з Флориди.

Звертаючись до присутніх, Ілля Григорович зазначив, що саме генитичний зв'язок з Україною, зокрема, чудовим Теофіпольським краєм спонукали його безкорисливо допомагати людям. «Судити про людину по слідах її, по тому, що вона залишить після себе – саме такий принцип сповідують члени нашої громадської благодійної організації» -наголосив він. Також, закликав усіх молитися та благословити тих, хто вклав свої кошти в цю благодійну справу.

Зі словами щирої подяки до гостя звернувся голова райдержадміністрації Юрій Маєвський, голова районної ради Віктор Лебединський, головний лікар Теофіпольської ЦРЛ Сергій Шкраба. Іллі Сівчуку було вручено запашний український коровай, районні грамоти і подяки та цінні подарунки.

До слова також було запрошено отців церкви християн віри євангельської Йосипа та Ростислава, які благословили подарований реанімобіль на добрі справи.

Благочинний УПЦ Київського патріархату отець Василь Крисак провів обряд освячення реанімобіля.

Впродовж зустрічі для присутніх звучали музичні номери у виконанні учасників художньої самодіяльності районного будику культури та гостів із Тернопільщини – гурту «Благовісник».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ