На Хмельниччині головне територіальне управління юстиції провело колегію

На Хмельниччині головне територіальне управління юстиції провело колегію

18.07.15 12:13 0 630
Підсумки діяльності управлінь юстиції та державних нотаріальних контор області у І-му півріччі 2015 року та перспективи підвищення ефективності їх роботи у ІІ-му півріччі 2015 року – основні питання, що активно обговорювалися на засіданні колегії Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області.

Засідання відбулося 15 липня під головуванням начальника управління Худняка Віктора Анатолійовича у конференц-залі Хмельницького університету управління та права.

Питання, що виносилися на порядок денний засідання, висвітлювалися не лише доповідачами – керівниками структурних підрозділів Головного територіального управління юстиції, до слова запрошувалися також відповідні керівники районних та міськрайонних управлінь юстиції області, в роботі яких було зафіксовано недоліки, з метою аргументування та пояснення причин зниження рівня якості та ефективності виконання покладених на них завдань у звітному періоді.

У своєму виступі Віктор Анатолійович наголосив, що лише скоординованість дій та робота у команді забезпечать справжній результат – покращення якості та ефективності роботи системи в цілому та її окремих структурних одиниць зокрема. Начальник управління поставив чітке завдання перед колективом: в ІІ півріччі 2015 року суттєво підвищити ефективність роботи, і таким чином закласти фундамент під стратегічною метою – в 2016 році увійти та закріпитись в п'ятірці кращих управлінь юстиції України.

Також увага присутніх була звернена на важливості доведення до відома населення регіону у доступній для громадян формі інформації про реформи, що активно запроваджуються Міністерством юстиції України, як одним із найбільш соціальних органів державної влади. Зокрема, запровадження нових стандартів надання реєстраційних послуг сприяє не лише покращенню доступу громадян до адміністративних послуг, але й дасть змогу ліквідувати корупційну складову.

Запрошена для участі у засіданні директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Стьопіна Наталя Олександрівна виступила перед членами колегії із роз'ясненням порядку надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На дорогах Рівного ...
Наступна новина: Сантехническое оборудование

КОМЕНТАРІ