На Хмельниччині південним Бугом патрулює новий рятувальний човен

На Хмельниччині південним Бугом патрулює новий рятувальний човен

18.07.15 10:15 0 615
Спекотними літніми днями на пляжі обласного центру відпочиває дедалі більше мешканців та гостей міста. Щоденні патрулювання на найбільшій водоймі Хмельницького – річці Південний Буг здійснює висококваліфікована команда із восьми чоловік, яка пройшла відповідну атестацію. Усі працівники, обладнання станції та спорядження готові на 100% до виконання завдань за призначенням. Адже цьогоріч за кошти міського бюджету вдалося значно покращити умови праці на рятувальній станції: було суттєво оновлене спорядження на більш сучасне і безпечне, окрім цього у розпорядженні рятувальників станції з’явився новий човен вартістю близько 250 тисяч гривень.

Наразі відбувається процедура передачі на оперативне чергування в Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області катеру «Чібіс», за допомогою якого декілька років поспіль працівники станції надавали допомогу потерпілим на річці Південний Буг.

Зазначимо, що не усі громадяни дотримуються правил безпечної поведінки на воді, а це в свою чергу стає основною причиною нещасних випадків. Так, з початку поточного року на водних об’єктах області внаслідок утоплення загинуло 27 осіб, з них одна дитина. Тому, рятувальники звертаються до усіх мешканців міста із проханням бути особливо обережними під час відпочинку поблизу водойм.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как уложить ламинат на ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ