Тернопілля: рятувальники області підвели підсумки роботи за перше півріччя

Тернопілля: рятувальники області підвели підсумки роботи за перше півріччя

18.07.15 12:56 0 619
16 липня в Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області проведено засідання колегії за результатами службової діяльності пожежно-рятувальних підрозділів області у першому півріччі поточного року.

Керував роботою колегії начальник Управління ДСНС області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей. У засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів апарату Управління, куратори та начальники пожежно-рятувальних підрозділів області.

На порядок денний виносились питання про результати службової діяльності Управління та підпорядкованих підрозділів за перше півріччя 2014 року, стан реагування підрозділів на надзвичайні ситуації та готовність до дій за призначенням.

У ході роботи колегії проаналізовано результати службової діяльності підрозділів ДСНС області за перше півріччя поточного року у порівнянні з минулим роком.

Після обговорення результатів роботи було озвучено та поставлено до виконання ряд заходів на наступний період поточного року.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська ...
Наступна новина: Міському голові ...

КОМЕНТАРІ