У Львівській області у липні троє бійців "Легіону Свободи" стали на рушник

У Львівській області у липні троє бійців "Легіону Свободи" стали на рушник

18.07.15 09:40 0 758
У липні троє бійців "Легіону Свободи" поєднали свої долі шлюбом з коханими жінками. Запоріжцю Олександру Фролову на честь одруження подарували хороший бронежилет, а наречена львів'янина Василя Здирка три роки чекала на пропозицію коханого, ждучи його спершу з армії, потім з війни. Третього "легіонера" Валентина Шермірзаєва з коханою поєднала війна: вона надавала волонтерську допомогу військовій частині майбутнього чоловіка.

Націоналізм єднає!

4 липня запоріжець Олександр Фролов (псевдо "Малий") одружився з націоналісткою Оленою, з якою познайомився завдяки організації "Сокіл". У молодіжній організації своєї області хлопець був керівником і два роки спостерігав за майбутньою дружиною. Наважитися на пропозицію Сашкові допомогли три місяці без ротацій на передовій війни. Приїхавши додому, боєць освідчився коханій біля дитячого садочка, в якому працює Олена.

"Для мене важливо, що дружина поділяє націоналістичні погляди та займається вихованням дітей", – зазначив "Малий".

Весілля було в українському стилі, а медовий місяць молодята провели на морі неподалік дому, з'їздили на косу в Кирилівку.

А "Хмари" – до Грузії!

Василь Здирко (псевдо "Хмара") з батальйону спеціального призначення "Січ" побрався 14 липня. Його дружина так само поділяє погляди чоловіка і всіляко його підтримує. Велике святкування вирішили відкласті до закінчення війни, але маленький медовий місяць молодята таки влаштували: час до закінчення відпустки Василя молодята проводять у сонячній Грузії.

"Медові тижні" в Кривому Розі.

Військовий із Луганська Валентин Шермірзаєв закохався в майбутню дружину з першого погляду, побачивши її на фото, яке йому показав бойовий побратим. Лілія допомагала групі добровольців, між якими був і її майбутній чоловік. Надсилала харчі, теплі речі, навіть купувала хлопцям новорічні подарунки.

"Те, що Лілія волонтер, ніяк не вплинуло на те, що я закохався в неї. Але дуже мало людей проймається умовами, в яких ми перебуваємо, і те, що вона пройнялася нашим побутом і взялася його покращувати, допомогло оцінити її як людину", – зауважив чоловік.

Валентин міг відбувати з зони бойових дій до коханої максимум на три дні з двох місяців, але й цих днів виявилося достатньо, щоб вже за півроку знайомства взяти шлюб.

Медовий місяць пара планує на час після війни, а поки молодята провели лише два тижні разом у Кривому Розі. Вже незабаром після вінчання, яке відбудеться в цю п'ятницю, Валентин Шермірзаєв замість дружини обійме кулемет.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліцейський оркестр з ...

КОМЕНТАРІ