Чернівці: Щоби запобігти підтопленням «Нової Жучки»,збудують дамбу

Чернівці: Щоби запобігти підтопленням «Нової Жучки»,збудують дамбу

18.07.15 15:42 0 665
Питання упередження підтоплення мікрорайону «Нова Жучка» шляхом будування сухої гідроакумулюючої споруди в лісовому масиві району вулиці Сибірської вивчалося 16 липня на робочій нараді під головуванням секретаря Чернівецької міської ради Ярослава Кушнірика.

Голова Садгірської районної ради Юрій Бурега розповів присутнім про ускладнення, які виникають під час проливних дощів у мікрорайоні, окреслив проблемні місця на картографічній схемі і запропонував розглянути ймовірне місце планованого будівництва гідроакумулюючої споруди.

За результатами обговорення Ярослав Кушнірик доручив департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради до 27 липня подати пропозиції щодо питань землекористування та землевідведення в межах будівництва сухої гідроакумулюючої споруди, замовити техніко-економічні розрахунки (ТЕР) та проектно-кошторисну документацію по будівництву захисної дамби, визначитись з орієнтовними об'ємами фінансування будівництва. Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин спільно з Садгірською районною радою повинні визначити розміри захисної прибережної смуги малої річки в межах приватних будинковолодінь.

Департаменту житлово-комунального господарства міської ради доручено провести роботи з розчистки русла лівої притоки річки Мошків в районі вулиць Сибірської, Дунайської та провулку Молдавського.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ