В Тернополі сергій Надал оглянув стан проведення капітального ремонту двору на вул. Микулинецька Бічна 4-8

В Тернополі сергій Надал оглянув стан проведення капітального ремонту двору на вул. Микулинецька Бічна 4-8

18.07.15 11:34 0 619
У Тернополі на вул. Микулинецька Бічна 4-8 завершився капітальний ремонт двору. Тут комунальники замінили асфальтобетонне покриття, комунікації та організували водовідведення. Результат проведення ремонтних робіт оглянув міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Окрім самого двору комунальники провели ремонт дороги, яка веде до нього, - зауважив Сергій Надал. – Для відкритості та контролю з боку мешканців на усіх об’єктах розміщують оголошення з інформацією про виконавця та куди звертатись у разі виявлених недоліків».

Нагадаємо, що уже за декілька днів з’явиться Інтерактивна карта стану проведення ремонтів доріг та прибудинкових територій. Вона допоможе тернополянам слідкувати за термінами проведення ремонтів у місті та проводити громадський контроль якості виконаних робіт.

«Ми хочемо нанести на карту Тернополя усі об’єкти, які будуть відремонтовані у цьому році. Відповідно, тернополяни матимуть змогу бачити, де на їхній вулиці, поруч чи взагалі в Тернополі ведуться ремонтні роботи та де такі роботи плануються робити у поточному році. Я буду вдячний, якщо тернополяни надаватимуть свої пропозиції та слідкуватимуть за виконанням ремонтних робіт у місті», - зазначив Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині баланс ...

КОМЕНТАРІ