Івано-Франківщина: в У ДСНС в області перед нарадою з особовим складом вручили посвідчення «ветеран війни - учасник бойових дій» та нагородили юних спортсменів

Івано-Франківщина: в У ДСНС в області перед нарадою з особовим складом вручили посвідчення «ветеран війни - учасник бойових дій» та нагородили юних спортсменів

18.07.15 11:49 0 677
17 липня в Управлінні ДСНС в області перед нарадою за участю працівників територіальних підрозділів відбулися дві урочисті події.

Начальник У ДСНС в області Володимир Чернецький вручив посвідчення «ветеран війни - учасник бойових дій» чотирьом працівникам служби наголосивши, що вони своїм служінням Україні в зоні проведення антитерористичної операції наближають таку бажану перемогу. Цей високий статус отримали начальник групи обслуговування частини забезпечення та обслуговування АРЗ СП У ДСНС в області капітан служби цивільного захисту Андрій Якуб’як, начальник відділення інженерної техніки АРЧ АРЗ СП У ДСНС в області капітан служби цивільного захисту Юрій Капуляк, начальник служби безпеки дорожнього руху АРЗ СП У ДСНС в області старший лейтенант служби цивільного захисту Василь Глібчук, водій-електрик рятувального відділення АРЧ АРЗ СП У ДСНС в області старший сержант служби цивільного захисту Василь Бенько.

Також була відзначена і юнацька команда з пожежно-прикладного спорту нашої області, яка на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту, що проходив на початку липня в Івано-Франківську стала переможцем Чемпіонату. Наші юні спортсмени продемонстрували високі результати та волю до перемоги, і троє з них – Серій Данильченко, Владислав Блонський та Данило Вєсєлов виконали нормативи кандидата у майстри спорту.

Згідно наказу Федерації пожежно-прикладного спорту України наші чемпіони нагороджені грошовими преміями, які їм вручив начальник У ДСНС в області Володимир Чернецький. Володимир Володимирович підкреслив, що саме прикарпатські спортсмени стануть основою збірної команди України, яка незабаром братиме участь у Чемпіонаті світу з пожежно-прикладного спорту серед юніорів, що відбудеться у Республіці Білорусь.

А тренер прикарпатської команди, старший тренер юнацької збірної, начальник спортивно-оздоровчого комплексу У ДСНС в області Володимир Петрук подякував керівництву Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Управління ДСНС в області за підтримку пожежно-прикладного спорту на Прикарпатті і висловив певність, що юнацька збірна на Чемпіонаті світу теж продемонструє максимально можливі результати і волю до перемоги.

У свою чергу, на нараді, яка відбулася після цього, були розглянуті питання службової діяльності У ДСНС в області. Також начальник У ДСНС в області Володимир Чернецький довів особовому складу рішення колегії ДСНС України.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині баланс ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ