На Закарпатті три повідомлення про замінування (ОНОВЛЕНО)

На Закарпатті три повідомлення про замінування (ОНОВЛЕНО)

19.07.15 11:56 0 1118
17 липня, до оперативно-рятувальної служби Закарпаття з інтервалом у декілька годин надійшли три повідомлення про можливе замінування двох торгових центрів та виявлення підозрілої валізи.

Так, о 10:27 рятувальникам повідомили з Ужгородського міськвідділу міліції про підозрілу валізу, яку виявили свідомі краяни на вул. Ракоці в обласному центрі. Правоохоронці обстежили підозрілу знахідку та з’ясували, що загрози для населення вона не становить. Вибухонебезпечних предметів в ній не виявлено.

Далі о 14:00 до служби порятунку за номером «101» повідомили про можливе замінування одного з торгових центрів також в Ужгороді, що на вул. Баб’яка. Із закладу негайно було евакуйовано 147 працівників та 100 відвідувачів. Слідчо-оперативною групою Ужгородського МВ УМВС, НДКЦ, кінологами та піротехніками ДСНС було обстежено заклад на наявність вибухонебезпечних предметів. На щастя, нічого підозрілого не виявили.

Третє повідомлення рятувальники отримали о 15:09 з вул. Возз’єднання, що у Мукачеві. Із торгового центру було евакуйовано 270 працівників та відвідувачів. Правоохоронці здійснили обстеження приміщень. Вибухонебезпечних предметів не було виявлено. Повідомлення виявилося хибним.

У ДСНС України

у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Луцьк: автобусні маршрути ...

КОМЕНТАРІ