На Хмельниччині рятувальники навчали правилам безпеки дітлахів,які відпочивають у оздоровчому таборі

На Хмельниччині рятувальники навчали правилам безпеки дітлахів,які відпочивають у оздоровчому таборі

19.07.15 15:37 0 614
17 липня ярмолинецькі рятувальники завітали до дитячого оздоровчого табору «Джерельце», де провели заняття для діток, які там відпочивають. Під час заходу працівники ДСНС ознайомили дітей із пожежною технікою та аварійно-рятувальним обладнанням, а також розповіли про свої будні, які пов’язані з ліквідацією надзвичайних подій та ситуацій.

Під час зустрічі малеча мала чудову нагоду ознайомитися із діяльністю пожежно-рятувальної служби, та дізнатися про кожний елемент спорядження та його тактико-технічні характеристики.

З великою цікавістю діти слухали поради рятувальників із основних правил безпеки життєдіяльності, спостерігали за їх роботою, а також приміряли рятувальне спорядження. Аби школярі не забували правила безпеки життєдіяльності та корисну інформацію, їм вручили тематичні листівки та пам’ятки, у яких зазначена інформація про те, як запобігти пожежам у своїх помешканнях та на вулиці, як діяти у разі виникнення різноманітних надзвичайних подій.

Варто зазначити, що така профілактично-виховна робота триває у всіх районах області, а її метою є пропаганда діяльності оперативно-рятувальної служби у сфері цивільного захисту населення, попередження і реагування на надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру.

Ярмолинецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Рівному на вулиці ...

КОМЕНТАРІ