Буковинська автоінспекція нагадує водіям про дотримання вимог дорожнього знаку «Рух вантажівок заборонений». (+фото)

Буковинська автоінспекція нагадує водіям про дотримання вимог дорожнього знаку «Рух вантажівок заборонений». (+фото)

21.07.15 14:59 0 689
Власне кажучи, йдеться не лише про реагування на звернення чернівчан, але й збереження історичної спадщини міста.

До відділення ДАІ з обслуговування м. Чернівці не рідко надходять скарги громадян на рух великогабаритних вантажівок повз їхні будинки.

Машини розбивають дороги, від вібрації тріскають стіни. Громадяни шукають компромісу з водіями, пропонують варіанти проїзду іншими вулицями, пристосованими для проїзду вантажівок.

Реагуючи на звернення чернівчан до Державтоінспекції, працівники ДАІ обстежили проблемні ділянки доріг. За погодженням з місцевою владою встановлено дорожні знаки «Рух вантажівок заборонений».

Однак, їздити вулицями (тепер уже з порушеннями правил дорожнього руху) великоваговий транспорт продовжує, про що свідчать результати рейдів, які періодично проводить автоінспекція. Чимало водіїв-порушників оштрафовано за недотримання вимог дорожнього знаку.

Нагадуємо: штраф за таке порушення від 255-ти до 340 гривень. Однак, напевно, справа не стільки у фіскальних заходах, як у повазі до чернівчан, до культурних цінностей міста, якими усі захоплюються.

Закликаємо водіїв вантажівок, керівників підприємств, які у своїх автопарках мають великовагові автомобілі, не забувати, що закони одні для всіх, і їх потрібно виконувати.

У свою чергу, працівники ДАІ і надалі будуть принциповими у питаннях дотримання вимог транспортної дисципліни.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Веда Плюс»
Наступна новина: Вінничина: на Тепличчині ...

КОМЕНТАРІ