В Чернівецькій області рятувальники допомогли громадянам подолати спекотну погоду

В Чернівецькій області рятувальники допомогли громадянам подолати спекотну погоду

21.07.15 10:43 0 599
У вихідні дні в Чернівцях встановилася спекотна погода. Часто можна побачити як люди ховаються від сонця у затінку, щоб хоч трохи охолодитися. Тому, 19 липня з ініціативи Чернівецької міської ради Управлінням ДСНС України у Чернівецькій області на площах обласного центру для жителів та гостей Чернівців були організовані імпровізовані фонтани. Місця для таких заходів були обрані не випадково, адже на площах завжди знаходяться багато людей.

Громадяни із задоволенням скористалися такою нагодою. Чимало дітей та дорослих змогли на собі відчути як приємно в таку спеку скупатися в прохолодній воді. Зокрема, найбільше раділи такому заходу діти, адже не кожен день можна покупатися у фонтані та при цьому поспілкуватися зі справжніми рятувальниками. Люди зупинялися поруч із фонтанами, фотографувалися та знімали власне відео на згадку. Краяни зі щирим задоволенням дякували рятувальникам за можливість охолодитися, говорячи при цьому, що таке свято потрібно проводити якомога частіше. «Ми навіть не очікували, що проста прогулянка у вихідний день може принести нам стільки позитивних емоцій. Дякуємо за таку можливість рятувальникам» - говорили громадяни. Такий захід проводився в якості експерименту за досвідом інших європейських міст. На основі відгуків чернівчан та гостей міста буде визначено чи проводитимуться такі заходи і надалі.

«Ми відразу ж відгукнулися на пропозицію Чернівецької міської ради щодо влаштування міні-фонтанів для людей. Спільними зусиллями ми допомогли людям зробити свій відпочинок у вихідний день максимально приємним» – сказав начальник 1 Державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Сергій Сивак.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 300 правоохоронців ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ